•  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

Als geen ander

Deze uiterst handige accessoire maakt het de B-Grip gebruiker makkelijk om snel en eenvoudig de camera uit de BH op het statief te plaatsen en ook weer terug, zónder quickl release plates te wisselen of andere aanpassingen te doen.

Het B-Grip systeem gebruikt een Din compatibele Quick Release Plate om onder de camera te monteren. Helaas maken de meeste statief fabrikanten hun eigen quick-release plates, wat het onmogelijk maakt om de camera snel van het ene statief op het andere te plaatsen. Normaal gesproken moet u de quick-release plate wisselen om de camera op het statief te kunnen plaatsen. Dit probleem zorgt er voor dat de B-Grip quick-release plate meestal niet op uw statief zal passen.

De TA Statief Adapter is een goedkope accssoire die ontworpen is om dit probleem op te lossen. De TA is op bijna alle statieven te monteren, of die nu een eigen quick-release plate hebben of alleen een standaard ¼” statiefschroef.
Elke camera voorzien van een B-Grip Quick Release Plate kan eenvoudig in de TA statief adapter geklikt worden. De camera kan dan simpel van de statief afgehaald worden en in de BH geklikt worden.

Past op bijna elk statief
Snel overzetten van de BH op het statief
Voegt een quick-release plate toe aan een standaard statief of monopod

Opm: Dit product werkt samen met de BH en HS producten die apart beschikbaar zijn.

 

Product & Packaging TA frame 1
TA frame 2

Features

videobgrip
WDS System

Manual and Tech Specs