De camera plaat voor QRP is het belangrijkste element van het hele systeem b – grip.
Hoewel vergelijkbaar met een gemeenschappelijke plaat voor statief plaat voor camera’s QRP heeft zeer specifieke en innovatieve technische oplossingen. De aandacht we de materiaalkeuze is betaald voor maximale sterkte en lichtheid. Het hoofdgedeelte van QRP bestaat uit een geavanceerde plastic polymeer vol met vezels en glazen microbolletjes, een materiaal dat, naast het hebben van kwaliteiten van hoge weerstand , geeft een glanzend oppervlak en krassen.
QRP een innovatieve accessoire
De gemeenschappelijke statief platen hebben gewoonlijk een dunne laag van gevulkaniseerde rubber vastgelijmd aan de basis. Soms zelfs de geringste trilling inkoop schroefloslating en gevaarlijke rotatie van de camera. Om ongelukkige val vallen te voorkomen, is QRP b – grip lijn uitgerust met een dikke mat van zacht latex slip, die niet slippen of roteert eenmaal vast de camera , zorgen voor een ongeëvenaarde dichtheid .
Een verder element van zekerheid biedt de “Buffer anti – losschroeven” , een rubber blok, dat het losschroeven van de schroef voorkomt ¼ vibratie die is bevestigd aan de camera .
En dat is niet alles : QRP heeft ook een innovatieve “armleuning” een ingenieuze oplossing die u toelaat om de camera op een vlakke ondergrond zorgen voor een stabiele positie . De armsteun is vooral handig wanneer u de externe camera op te slaan op ruwe of vuil .
L ‘ ” Aansluiten vier punten ” (dus aan elke zijde van de plaat ) biedt maximaal garantiezegel en maakt het onmogelijk onbedoelde ontkoppeling .

bglider still 10
bglider still 9
bglider still 8
9-bgrip_features_pag78-bgrip_features_pag6