Er zijn veel camera-accessoire merken op de markt. De meeste accessoires zijn vervaardigd in China en vervolgens gebrandmerkt met een westerse naam.
Bij CP Tech, produceren we meer dan 90% van onze onderdelen en besteden we bijzondere aandacht aan kwaliteitscontrole.

Bij aankoop van een Cptech accessoire, u een product dat we hebben gemaakt met dezelfde passie voor fotografie als klant koopt.

De b-grip lijn is de enige lijn van accessoires die volledig compatibel met elkaar zijn.

Net als in een perfecte modulaire systeem, b-grip kunnen gebruikers hun camera eenvoudig en effectief aan te passen, door te schakelen tussen instellingen bij zonder verdere onderdelen of het maken van aanpassingen.
  

Examples:

BodyPart-1
BH (belt holster) + TA (tripod adaptor)
Easy switch between B-Grip equipped camera mounting on a tripod (every brand and model) and fastening to the belt holster.
BodyPart-2
BH + HS
A unique combination of belt holster and a revolutionary ergonomic handstrap
BodyPart-3
BH + TK
Transform your belt holster in an ultra solid backpack-carrying system

Al onze instellingen zijn gebouwd rond onze unieke quick release plaat die innovatieve en onovertroffen anti – rotatie oplossingen biedt voor een veilige bevestiging dat er geen andere plaat kan garanderen .

meeste b – grip -line componenten zijn gepatenteerd . Ontwerp , engeneering en productie zijn allemaal gemaakt in Italië, dat is een garantie van de hoogste Europese kwaliteit .

Grondstoffen selectie .

Is van metaal altijd een goede oplossing voor accessoires ? Ons antwoord is nee! Niet altijd .

We hebben een lange tijd onderzoek naar en het testen van de meest geschikte materialen voor onze producten besteed. Ons doel was om de perfecte balans tussen licht gewicht en stevigheid te vinden.
Elke b – grip accessoire is gemaakt van een geavanceerde en dure glasvezel geladen techno – polimer ontwikkeld door Bayer . Dit polymeer wordt gebruikt in vele high – level componenten gebouwd voor sportwagens en voor de aerospatial industrie .
Dus , hoewel de meeste van onze onderdelen zijn spuitgegoten , ze zijn totaal verschillend van het budget kunststofcomponenten van vele andere fabrikanten . De superieure kwaliteit van onze accessoires is meteen opmerkelijk op het eerste gezicht en bij het eerste gebruik .