•  

   

 •  

   


B-glider: schouderband voor fotocamera’s met een plaat voor snelle losmaking


 
 
 
b-glider still formato pagina web copia
De schouderband voor reflex en mirrorless fototoestellen is uniek omdat ze comfort, design en extreme flexibiliteit in het gebruik verenigt. Ze heet B-glider en is de enige schouderband voor fotocamera’s die in staat is om alle voordelen van een schouderband met glijsysteem aan te bieden, in combinatie met ergonomische kwaliteiten die uniek zijn in zijn genre. Voor outdoor gebruik kan de B-glider schouderband voor fotocamera’s meteen aan de rugzak worden vastgemaakt dankzij de verbindingsstukken die inbegrepen zijn in de kit. En dat is nog niet alles: de combinatie met onze QRP (quick release plate) maakt het mogelijk om het fototoestel snel los te maken voor onmiddellijk gebruik. Ontdek de voordelen van een snelle overschakeling van het fotograferen met het toestel aan een schouderband naar het nemen van foto’s uit de vrije hand. Een onmisbaar accessoire voor zowel amateurfotografen als professionals.
slide1

Schakel snel over van de schouderband naar het gebruik met de vrije hand!

slide2

Compatibel met alle accessoires uit de “B-grip lijn”

B-glider schouderband voor fotocamera’s: onmisbare karakteristieken in een enkel product.
Dankzij een uitgebreide projectstudie is de B-glider schouderband voor reflex en mirrorless de beste symbiose tussen het transport van het toestel en eenvoud van gebruik. Door het gewicht naar de schouders te verplaatsen zal de fotograaf namelijk het gewicht van het toestel niet voelen en vrijer zijn in zijn bewegingen. De fotocamera glijdt langs de band om in korte tijd de ideale positie te bereiken voor het nemen van foto’s.
En het comfort? Dit is noodzakelijk en natuurlijk ook gegarandeerd dankzij het schouderstuk in zacht neopreen met antislip-oppervlak aan de binnenkant, voorzien van de “Stopper Band System”-technologie, een extra band die de vervorming van het schouderstuk tegengaat en zorgt voor een gelijkmatige druk door zich aan te passen aan het lichaam. Er is ook een band in nylon van grotere dikte voor een homogene verdeling van het gewicht met een snel reguleringssysteem voor de lengte, en een glijdend blok met een asymmetrisch profiel voor een comfortabele ondersteuning tegen het lichaam.
Het losmaken en bevestigen van het fototoestel aan het glijdende blok is heel simpel. Vooral dankzij ons verkorte QRP-systeem met bevestiging aan 4 punten is de veiligheid gegarandeerd tot een gewicht van 8 kg!
De B-glider schouderband voor fotocamera’s kan ook worden gebruikt met de andere producten van de B-grip lijn zoals HS, TA en BH.


B-glider is het nieuwe referentiepunt voor zowel amateurfotografen als professionals


 
slide a & i copia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De camera glijdt langs de band om snel de ideale positie te bereiken voor het nemen van een foto

backpack + illy copia
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De verbindingsstukken voor rugzakken, inbegrepen in de kit, maken het mogelijk om de band meteen aan de rugzak zelf te bevestigen. Een geniaal idee voor excursies en outdoor-activiteiten in het algemeen.


Maximaal comfort… een essentiële noodzaak


 
 •  

   

 •  

   

 •  

   

 
b-glider avoids cross and check copia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B-glider vermijdt het plaatsen van het gewicht rond de nek, wat typisch is voor traditionele banden, door het te verplaatsen naar de schouder.


Veiligheid en onklopbare prestaties


 
 •  

   

 •  

   

 •  

   

 

high-load-203k copia
 
 

Verhoogd draaggewicht tot 8 kg

high-load2-206k copia
 
 

Materialen van hoge kwaliteit. Made in Italy


Personaliseer het fototoestel om het aan te passen aan uw vereisten


B-glider is compatibel met ieder type fototoestel: Reflex, Mirrorless en Bridge. B-glider kan bovendien geïntegreerd worden in alle accessoires van de “B-grip lijn”, zoals de HS (handriem), TA (statief adapter) en BH (transportsysteem aan de riem). Zo kan je de verschillende accessoires combineren om het meest veelzijdige systeem voor jouw fotografie te creëren.


 
Voorbeelden van gecombineerd gebruik

b1

Koppel het fototoestel los van de B-glider en fotografeer met de vrije hand in alle rust dankzij de HS, de revolutionaire handriem in rubber, voorzien van “memory form”.


b2

Schakel over van de B-glider naar het statief in een ogenblik, TA maakt onze plaat compatibel met jouw statief op een snelle en zekere manier.


b3

Moet je 2 fototoestellen transporteren? Ziehier de oplossing, een aan de riem en een aan de schouderband dankzij de combinatie van B-glider en BH