•  

   

 •  

   

 •  

   


BH riem voor b-grip fototoestel: veel meer dan een accessoire


 
BH-img-1

De BH (belt holster) riem voor b-grip reflexcamera is een innovatief transportsysteem voor fototoestellen dat een efficiënt alternatief biedt voor het transport per schouderband. Dankzij een veilige en comfortabele riem wordt het vervoeren van het fototoestel simpel en gemakkelijk: de fotograaf heeft altijd zijn handen vrij en kan zich vlot voortbewegen zonder dat de camera rondslingert zoals bij een draagriem rond de hals.
Dankzij de WDS-technologie (Weight Discharge System) wordt het gewicht van het toestel verdeeld over een breed oppervlak, waardoor het tot 50% minder wordt waargenomen: een fantastisch resultaat voor elke soort fotograaf, van professionals tot amateurs.

bh1

Comfortabel en ergonomisch dankzij een verdeling van het gewicht over een breed contactoppervlak.

bh1

Snelle en intuïtieve loskoppeling van de basis


BH b-grip is geniaal!


 
 
 
 
 
 
 
 

Een uniek en universeel transportsysteem aan de riem, beschermd door internationale patenten. Een accuraat project waarbij niets aan het toeval is overgelaten voor maximale prestaties en veiligheid. Materialen van eerste keus die stevigheid, lichtheid en complete betrouwbaarheid bieden.


Gepatenteerd WDS-systeem (Weight Discharge System):
Ongeëvenaard comfort en stabiliteit.


 
 

De brede basis van de BH zorgt voor een evenwichtige verdeling van de druk tegen het lichaam. In tegenstelling tot alternatieve oplossingen –die recent zijn voorgesteld- laat het gepatenteerde WDS-systeem toe om de riem op een comfortabele manier vast te maken zonder deze overdreven aan te spannen rond het lichaam. De basis van de BH gedraagt zich als een wig, die het systeem helemaal gesloten houdt, zonder schommelingen.
De camera houdt een perfect verticale positie stoot niet tegen het lichaam tijdens bewegingen.
De riem is voorzien van een sluiting van het type “CAM” voor een snelle en gemakkelijke aanpassing, ook wanneer de camera bevestigd is.


QRP universele bevestigingsplaat: veel meer dan een gewone plaat voor statieven


 
BH-img-5
 
 
De QRP-plaat van de b-grip BH bevestigt u aan de camera zoals een normale plaat voor statieven. Wat de QRP uniek maakt is de mogelijkheid om te weerstaan aan spanningen, door draaien en losmaken te vermijden. Deze unieke kenmerken zijn te danken aan twee gecombineerde technologieën:
1) een matje van zacht antiglij-rubber dat een remmend effect heeft, eenmaal het vastgemaakt is aan het toestel.
2) een ingenieuze buffer van rubber die vastklikt in de universele schroef van ¼” en het draaien hiervan vermijdt wanneer hij eenmaal bevestigd is.
BH-img-6
 
 
 
 
Een laatste innovatief element van de QRP is de toevoeging van een draaiende arm die van de plaat de bevestigingsbasis voor het fototoestel maakt. Zo kan men de camera op eender welk oppervlak plaatsen, zonder risico op krassen, of dat het toestel vuil of nat wordt. Zonder twijfel gemakkelijk in elke situatie.

Het voordeel vaan een fototoestel aan de riem? Eerst en vooral dit:


BH-img-7
 
 
Traditionele draagriemen die bij fototoestellen worden geleverd zijn gemaakt om het gewicht aan de nek te laten hangen, wat vaak vervelend, ongemakkelijk en intussen achterhaald is.
BH is een radicale oplossing, ideaal voor zich graag vrij beweegt en foto’s neemt met de vrije hand zonder nutteloze belemmeringen. Hij is perfect voor outdoor en toerisme in het algemeen, ook voor langdurig gebruikt, omdat hij vermoeidheid vermindert en irritatie aan de nek vermijdt.

… maar concreet is dit het echte plezier dat aangeboden wordt door de BH:


 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

bh4
 
 
 
 
 
 
Makkelijke vervanging van de lens zowel met de sensor omhoog gericht, als met de sensor naar beneden gericht, om het risico van vervuiling door stof te verminderen.
bh5
 
 
 
 
 
 
Verhoogde draagcapaciteit, gegarandeerd tot 8 kg!
(afbeelding: Canon 5D + EF 70-200 totaal gewicht 2.40 kg)
BH-img-11
 
 
 
 
 
 
Materialen van geavanceerde Duitse technologie voor maximale resistentie, lichtheid en verzorgde esthetiek.
100% Made in Italy

Personaliseer uw fototoestel om het aan elke vereiste aan te passen.

De BH is compatibel met elk type fototoestel: Reflex, Mirrorless en Bridge.
B-glider kan bovendien geïntegreerd worden in alle accessoires van de “B-grip lijn”, zoals de HS (handriem), TA (statief adapter) en TK (kit om het toestel aan een rugzak te bevestigen). Zo kan u de verschillende accessoires combineren om het meest veelzijdige systeem voor jouw fotografie te creëren.Voorbeelden van gecombineerd gebruik


BH-combo-1
 
 
 
 
 
 

Koppel het toestel los van de BH en neem in alle rust foto’s met de vrije hand. HS is bedacht om snel te kunnen overschakelen naar de hand. Comfortabel en veilig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schakel in een oogwenk over van de BH naar een statief dankzij de TA adapter voor statieven.

BH-combo-2
BH-combo-3
 
 
 
 
 
 
 

Bevestig de BH meteen aan uw rugzak dankzij de TK. Een zeer makkelijke configuratie voor tochtjes met de rugzak over de schouders.


In het filmpje met uitleg ziet u het eenvoudige mechanisme dat achter dit revolutionaire accessoire steekt. De riem voor fototoestellen wordt al snel een onvervangbare partner voor de meest veeleisende fotograaf, die het toestel in enkele seconden los of vast kan maken en razendsnel kan gebruiken om geen enkele foto meer te missen!


 
Product & Packaging BH frame 1
BH frame 2

Features

bhvideo
Demo BH

Manual and Tech Specs