•  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

Als geen ander

De B-Grip Handstrap Plus is een innovatieve rubberen hand strap met een ingebouwde Quick Release Plate die compatibel is met alle B-Grip camera accessoires.
Dit product is ontworpen om zelfstandig te gebruiken of in combinatie met de apart verkrijgbare B-Grip Belt Holder (zie ook B-Grip HS).
B-Grip’s Handstrap Plus Kit bestaat uit een B-Grip Quick Release Plate (QRP) en een robuuste, volledig verstelbare rubberen hand strap. De HS+ kan gebruikt worden als zelfstandig product, met een B-Grip BH, en/of met de B-Grip TA (Statief adapter).
Ergonomisch ontworpen zorgt het voor een uitstekende grip en comfort. De slimme ‘S’ vorm houdt uw vingers vrij om de camera te bedienen.
De HS+ bestaat uit twee onderdelen. Een Quick Release Plate met een lange rubberen mat en de ‘strap’, die aan het bevestigingsoog van de cameradraagriem vast gemaakt wordt.
De Hand Strap is aanpasbaar aan het formaat van de meeste handen. Indien gewenst, kan ook een nekriem bevestigd worden (waarbij de camera verticaal hangt). The Quick Release plate is DIN (4503) compatible and allows the camera with Hand Strap fitted, to be inserted directly into a B-Grip Belt Holster
Voor op niet-DIN standaard statieven kan de Quick Release Plate gebruikt worden met de B-Grip TA (Statief Adapter) wat gebruik met bijna alle statieven mogelijk maakt.
De Quick Release Plate is voorzien van een rubberen ‘stopper’ om ongewenst losdraaien van de bevestigingsschroef te voorkomen en een slimme, uitklapbare steun die de camera stabiliteit geeft als deze op een vlakke ondergrond geplaatst wordt.
De B-Grip Handstrap Plus is fully compatible with the other B-Grip products including the Belt Holster, Tripod adaptor and Travel Kit.
De B-Grip Handstrap Plus is volledig compatibel met de andere B-Grip producten, waaronder de Belt Holder, Tripod Adaptor (statiefadapter) en Travel Kit. De B-Grip Handstrap is beschikbaar in twee versies: HS en HS+.
Dit is de Handstrap Plus (HS+) versie, bedoeld voor klanten die nog geen BH hebben.
De HS is voor klanten die al een B-Grip Belt Holster hebben.

 

Product & Packaging HS+ frame1
HS+ frame 2

Features

videobgrip
WDS System

Manual and Tech Specs