•  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

   

Als geen ander

De B-Grip TK is een eenvoudige kit bestaande uit een regenhoes en een universele adapter om de B-Grip aan een rugzak te bevestigen.
Als u al eens de camera in de rugzak een berg op gesleept heeft, dan weet u dat fotograferen een heel gedoen kan zijn. Eerst moet u de rugzak afdoen, openritsen, de camera pakken, een foto maken, de camera weer opbergen en de rugzak weer dichtritsen en omdoen. Poeh! De camera aan de nekriem dragen is ook geen optie, omdat die dan heen en weer zwaait tijdens het wandelen en u nek- en schouderpijn bezorgt.
Nu, met de B-Grip TK, kunt u de camera direct op de draagband van de rugzak bevestigen. Uw camera is nu snel en eenvoudig beschikbaar voor het snel maken van foto’s. De camera zwaait niet in het rond en u heeft ook geen pijn in de nek meer. De camera voelt ook lichter aan, omdat het gewicht over het draaggedeelte van de rugzak verdeeld wordt.
De universele adapter kan eenvoudig worden bevestigd en is voorzien van een veiligheidslijn om er zeker van te zijn dat alles goed blijft zitten.
De Travel kit bevat ook een waterafstotende regenhoes die u snel een eenvoudig over de camera kunt trekken als het gaat regenen.
Wij maken u er op attent dat u voor deze kit een B-Grip BH nodig heeft; die kunt u apart kopen.

Product & Packaging TK frame 1a
TK frame 1

Features

videobgrip
WDS System

Manual and Tech Specs